Kontakt os på tlf.

+45 27 81 39 98

Udfører anlægsarbejde i Vejle og Hedensted

​Hos AJ Jord og Beton udføre vi anlægsopgaver i haver af alle størrelser og stilarter. Vi laver terrasser, lægge sten og fliser, hvis det er det, du skal have ordnet. Er det jorden, der skal arbejdes med, kan vi plante nyt og omlægge haven. Vi hjælper dig med rådgivning og planlægning heraf, så du får netop den have, du går og drømmer om. Med andre ord er ingen opgave for lille eller for stor for os, når det kommer til anlægsarbejde.

Du sætter barren

Vi tilbyder dig en samarbejdspartner, der har styr på det meste inden for anlægsarbejde. Vores anlægsgartnere kan hjælpe i forbindelse med græsanlægning og anlægning af hele haver. Vi tilbyder både hækkeklipning samt plantning af blomster og buskads og meget mere – kun fantasien sætter grænser. Vi påtager os gerne hele projektet. 

Vores succeskriterie er din tilfredshed. Derfor er det også vigtigt for os at kende dine behov – er det en bestemt type blomster, der skal præge haven, skal græsset være af en bestemt karakter, eller er der et ønske om, at der skal være en gennemgående stil i haven, der skal komme til at fremstå så tydeligt som muligt.

Kontakt os allerede nu

​Hvis du synes, at AJ Jord og Beton ApS lyder som et firma, der kan hjælpe med anlægsarbejde til dine behov, så tøv ikke med at kontakte os. Det kan du gøre på telefon 27 81 39 98. Vi arbejder typisk i området omkring Vejle og Hedensted, men opgaver andre steder er ingen begrænsning.

Vi udfører også belægningsarbejde.