Kontakt os pĂĄ tlf.

+45 27 81 39 98

​

Støbning af fundament af professionelle fagmænd

Når der skal bygges nyt hus, er der rigtig mange hensyn at tage, og der er mange forskellige folk, man skal have kontakt til. AJ Jord og Beton kan hjælpe dig i denne proces. Vi har stor erfaring med støbning af fundament, og vi støber gerne fundamentet til dit nye hus. Vi er beliggende i Tørring, men har også mange kunder fra blandt andet Vejle og Horsens, samt mange andre steder.

​

Vores arbejde udføres altid af professionelle fagfolk, der ved, hvad støbning af fundament indebærer. Alle regler på det pågældende område overholdes, hvilket er meget vigtigt for, at du ikke senere hen, oplever problemer.

​

Du er med igennem hele processen

Vi sigter altid efter at have dig med i hele processen. Det er vigtigt for os, at du er informeret mest muligt, før, under og efter forløbet, i forbindelse med støbning af fundament.

Dette gælder uanset om der er tale om fundament til et hus, skur, garage, sommerhus, drivhus, udestue eller noget helt andet.

​

På den måde er du inde over projektet så meget som muligt, og det giver efter vores overbevisning en forsikring om, at der er enighed om måden hvorpå støbning af fundament skal foregå. Vi har også maskiner til leje, hvis du selv ønsker at stå for støbning.

​

Kontakt os for en pris på støbning af fundament

For at høre nærmere om de konkrete muligheder inden for støbning af fundament, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at rådgive dig og svare på spørgsmål angående priser og muligheder.

​

Ring gerne til os pĂĄ telefon 27 81 39 98 eller skriv en e-mail til aj-jordogbeton@hotmail.com.