Kontakt os pĂĄ tlf.

+45 27 81 39 98

​

Nedgravning af kabler af erfaren entreprenør

AJ Jord og Beton udfører entreprenørarbejde, der har til formĂĄl at gøre dig tilfreds, herunder nedgravning af kabler. Vi tror pĂĄ, at det bedste arbejde udføres i samrĂĄd mellem dig og vores professionelle og erfarne medarbejdere. 

​

I os får du en entreprenør, der forstår at udføre arbejdet effektivt, til tiden og efter gældende regler. Det er væsentligt, da entreprenørarbejde er en proces, der kræver tillid og ekspertise.

​

Vi er beliggende i Tørring, men har ogsĂĄ mange kunder fra blandt andet Vejle og Horsens, samt mange andre steder. 

​

Grundigt og gennemført entreprenørarbejde

Vores entreprenørarbejde omfatter både gravearbejde og nedgravning af kabler. Det kan eksempelvis være i forbindelse med, at du skal have lavet større jordarbejde omkring dit hus, eller hvis du skal have lavet fjernvarme. Her er nedgravning af kabler vigtigt, så de bliver ordentligt organiserede.

Vi laver nedgravningen, således at de ikke ligger i vejen for eventuelt fremtidigt entreprenørarbejde på grunden. Skal du selv udføre gravearbejde, kan du leje maskiner til anlæg og udgravning her.

​

Når det kommer til vandledninger, benyttes bløde kabler, da gennemstrømningen af vand medfører en stor belastning. Ved brug af bløde kabler sikres kablerne mod skader, og det giver et mere langtidsholdbart resultat. Med andre ord sigter vi efter at mindske fremtidige komplikationer i forbindelse med nedgravning af kabler. Vi kan desuden stå for støbning af fundament og betonstøbning.

​

Kontakt os for at høre mere om nedgravning af kabler

Står du og mangler en entreprenør til nedgravning af kabler, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål, samt give en god pris pr. meter. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din specifikke entreprenøropgave.

​

Ring til os pĂĄ telefon 27 81 39 98 eller send og en e-mail pĂĄ aj-jordogbeton@hotmail.com.