Kontakt os på tlf.

+45 27 81 39 98

Maskinudlejning af en lang række haveredskaber

Af og til skal græsset slås, hækken klippes, træerne beskæres og jorden bearbejdes. Dette kræver ofte større redskaber, end hvad de fleste umiddelbart har stående i redskabsskuret. Andre gange kan det ikke betale sig at investere i de dyrere og større redskaber, enten fordi du ikke har så meget have at passe, eller også fordi du foretrækker at slappe af i haven frem for at arbejde i den, hvorfor det ikke er så tit, at den ordnes. 

Det kan også være, at du bare finder det for dyrt og unødvendigt at investere i de mange redskaber, selvom du nyder at udføre arbejdet, og her kan maskinudlejning komme dig til fordel. 

Uanset anledningen, kan AJ Jord og Beton tilbyde dig udlejning af entreprenørmaskiner og havemaskiner i og omkring Tørring, Vejle og Horsens. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde inden for udlejning af maskiner.​

Maskinudlejning i stort og småt

Med vores efterhånden mange år på bagen i branchen for maskinudlejning, har vi mange redskaber og maskiner stående til dig, der ønsker at klare arbejdet selv.

Vi kan derfor være behjælpelige med alt fra gravemaskine udlejning til leje af maskiner såsom plæneklippere og andre mindre haveredskaber.

Ligesom vi som firma har kompetente og professionelle medarbejdere, er vores maskiner og redskaber af høj kvalitet. Derfor kan du helt trygt leje maskiner hos os.

Vi har base i Tørring, men tilbyder maskinleje og levering af redskaber til dig, hvor end du befinder dig. Udover maskinudlejning tilbyder vi selvfølgelig også gerne selv at udføre arbejdet for dig. 

​Ring for at høre mere om udlejning af maskiner

Har du lyst til at ordne haven med redskaber fra vores maskinudlejning, kan du kontakte os på telefon 27 81 39 98 eller ved at sende en e-mail til aj-jordogbeton@hotmail.com for at høre mere, om hvad vi har til rådighed. Du vil i den forbindelse også kunne høre mere om vores konkurrencedygtige priser og vores gode tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig.